‘Ik sta in colbert van 013 Denim op de Heuvel’

Nick van der Wal ziet dat er in zijn stad Tilburg steeds meer mogelijk is. Hij is graag te vinden op nieuwe plekken en bij evenementen. Toch vindt Nick dat de voormalige textielstad zijn identiteit niet moet verliezen. 013 Denim, het initiatief dat zijn vrouw Kimberley mede opzette, is volgens hem dan ook een mooi visitekaartje voor Tilburg.

Nick van der Wal

“013 Denim is een prachtig initiatief. Ik heb zo hier en daar wat advies gegeven voor de website”, blijft Nick bescheiden over zijn rol. “Op Koningsdag ga ik heel trots kijken hoe mijn vrouw en schoonvader 013 Denim op de kaart zetten. Ze hebben die dag een stand op de Heuvel. Precies onder het standbeeld van Koning Willem II, die een grote versie van de tas om zijn schouders zal dragen. Dat is toch leuk! De koning en koningin kunnen er die dag echt niet omheen.”

Met Koningsdag is Nick ook speciaal gekleed. “Mijn vrouw heeft voor mijn schoonvader, schoonbroertje en mij een colbert van de spijkerstof ontworpen. Hij is heel mooi geworden. Het is een fijne stof. Als 013 Denim in de toekomst een spijkerbroek maakt, trek ik die zeker aan.”